web analytics

Reactor Cluj

1918: N-A FOST RĂZBOIUL NOSTRU | spectacol invitat


Regia: David Schwartz
Text: Mihaela Michailov
Cu: Mădălina Brândușe, Alice Monica Marinescu
Cu participarea: Mihai Burcea, Veronica Lazăr
Scenografia: Mișa Dumitriu și Alex Horghidan

Vârsta recomandată: AG
Durata: 90 de minute

O producție MACAZ. Teatru.Bar.Coop (București)


„N-a fost războiul nostru” este al doilea episod din seria „1918”, inițiată de echipa teatrului MACAZ, care își propune să provoace o dezbatere despre contextul, urmările și semnificațiile evenimentelor din 1918. Spectacolul se concentrează pe situația socială și economică din România deceniului II al secolului XX, pe schimbările provocate de Primului Război Mondial și pe impactul acestor evenimente istorice asupra femeilor, din diferite clase sociale. Printre altele, sunt juxtapuse mărturiile militantei socialiste Ecaterina Arbore cu notele de jurnal ale Reginei Maria.

Spectacolul include o dezbatere cu publicul.

Spectacolul a fost produs în cadrul programului multianual Artă de rezistență – performarea istoriilor locale 2017-2018,  de Asociația O2G și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.


Preț bilet: Bilet întreg: 20 de lei / Bilet redus (elevi, studenți, pensionari): 12 lei

Bilete: AICI


Evenimentul face parte din programul cultural 100 de ani de România. Istorii secundareco-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și de UNITER – Uniunea Teatrală din România. 

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.


 

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *