web analytics

Reactor Cluj

3 O’CLOCK & friends – Christmas Tingle


  • 12307500_988685117840318_8421767201083732598_o

concert #SoundReactor

voce: Nicole David, Andreea Alexievici, Lina Bakutayan

Ioan Popescu-voce bas
Marius Muntean-pian
Radu Hațegan-percuție

3 o`clock este trio-ul vocal feminin din Cluj-Napoca pe care ati avut nenumarate ocazii de a-l asculta in orasul nostru, dar nu numai. Cele mai recente apariții au fost la „Simfonia Filmelor” in cadrul TiMAF, concertul de pe „Scena Verde” și Jazz in the Park. Cu fiecare apariție fetele iși doresc să se apropie tot mai mult de public, aducând în scenă momente de muzică bună, pe ritmuri de swing, blues, boogie, country și multe altele.

De acest Crăciun, ne-au pregătit un show cu totul special. Cu toții am crescut ascultând la pick-up, la radio, la televizor sau pe calculator artiști precum Frank Sinatra, Nat King Cole, Bing Crosby și Andrews Sisters, Boswel Sisters și alții. Deși am crescut, ne cuprinde nostalgia de fiecare data când ascultăm aceleași cântece de iarnă americane minunate.

„Christmas Tingle” încearcă să aducă la viață discurile de vinil prin vocile fetelor de la „3 o`clock”, împreună cu basul Ioan Popescu, cu pianistul Marius Munteanu și percuționistul Radu Hațegan. Va fi un concert în care se cântă, se dansează și toți se bucură de fiecare vers scris în spiritul Crăciunului.

rezervări:www.reservr.net/u/reactor/event/6bf57o4vMh4yfOKR

prețul unui bilet poate varia de la om la om.
citește mai multe aici:
http://reactor-cluj.com/stagiunea-aceasta-tu-alegi-pretul-biletului/

bilet nou