web analytics

Reactor Cluj

Marian Balan2

Marian Balan2

Delia Ivan – voce și Marian Bălan – chitară, graviteaza in jurul genurilor de jazz standard, bossa nova, evergreen, piese romanesti si soul. O relatie in timp real, pe placul celor care opteaza pentru spontaneitate creativa.
#SoundReactor te cheama departe de cotidian.
Let’s jazz!
———————–

Estetica acestui gen muzical a reusit sa reduca la tacere orice topuri de aiurea, orice Wiz-sintetizator robotic de sunet urban printr-o tactica de seductie neglijata de multi. Si acum spune rotunjit: slow listening. Delia si Marian nu te intampina cu un limbaj pop-buruienos, ei te imerseaza direct intr-un imaginar eroic si antieroic de tonuri si nuante. Avem deci, savoir-faire fara anestezic.

————–——

Provenind din medii muzicale si formatii diferite, acestia ajung sa fie colegi la Academia de Muzica “Gheorghe Dima” in 2014. De acum incolo, conceptul si inovatia creativa a celor doi sunt puse in balanta de forta si conturul colaborarilor cu orchestra big band “Bigg Dimm A’Band” si formatia locala de jazz manouche, Hot Club de Cluj.

Pe langa numeroase aparitii si concerte, duo-ul participa la concursurile organizate de Jazz in The Park si Sibiu Jazz Festival, castigand Premiul Special al Juriului.

——————–
Prețul unui bilet poate varia de la om la om
O campanie a spațiilor culturale dependente de public:

Despre diferența dintre un Bilet + și un Bilet simplu poți citi aici:
http://reactor-cluj.com/stagiunea-aceasta-tu-alegi-pretul-biletului/

———————–
Rezervări:
www.reservr.net/u/reactor/event/no4akTFIH1UGmNrR