web analytics

Reactor Cluj

Adriana Creangă


„Am 22 de ani și sunt născută în Bârlad. Am terminat Facultatea de Teatru și Televiziune, UBB, Cluj, secția Teatrologie. În liceu știam doar că vreau ceva cu teatru care să nu fie neapărat Actorie. Atunci când ziceam că voi da la Teatru oamenii se gândeau că voi fi actriță, iar eu eram mulțumită pentru că nu trebuia să să le explic ce vreau exact. Deci nu m-am imaginat niciodată dramaturg. Cu toate că scriam poezii patetice si narațiuni puerile. (Poate de asta.)”

Adriana Creangă,  dramaturg

Studii: 

Universitatea Babe Bolyai, Facultatea de Teatru și Televiziune, specializarea Teatrologie, Cluj Napoca, România, nivel licență, 2017

Experiență profesională:

09/2015–31/12/2016
Voluntar în cadrul programului național „Ajungem mari”, Asociația Lindenfeld, Cluj Napoca (România)
2014–2016
Voluntar la Festivalul Temps d

‘Images, Asociația Colectiv A, Cluj Napoca (România)
10/2013–07/2014
Voluntar, Asirys Super Tineri, Târgu-Frumos (România)
03/2015
Participare la atelierul de teatru politic susținut de David Schwartz în cadrul primei ediții a platformei culturale Focus Atelier, Asociația Reciproca, Cluj Napoca (România)
03/2016
Participarea la atelierul Teatrul comunităților participative susținut de Mihaela Michailov și Radu Apostol în cadrul celei de a doua ediție a platformei culturale Focus Atelier, Asociația Reciproca, Cluj Napoca (România)
03/2017
Participare la atelierul DE LA PROPAGANDĂ LA POST-ADEVĂR, susținut de Nicoleta Esimencu în cadrul celei de a treia ediție a platformei culturale Focus Atelier, Asociația Reciproca, Cluj Napoca (România)


 

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *