web analytics

Reactor Cluj

#bibliotecareactor se constituie ca o bază a unui fond comun de publicații despre teatru și societatea contemporană, de la antologii de texte noi, la eseuri, critică și teorie, la care pot avea acces toți cei interesați – artiști, studenți, public. Cărțile și materialele din bibliotecă pot fi împrumutate în mod gratuit.
#bibliotecareactor e baza a ceea ce, în timp, va putea funcționa ca o bibliotecă autonomă de teatru, artă și societate. Ne așteptăm ca, odată deschisă, biblioteca să fie alimentată constant, cu noi publicații, donații de cărți și materiale audio-vizuale.

#bibliotecareactor a fost creată cu sprijinul programului de bugetare participativă Com’ON Cluj-Napoca 2016 și al donatorilor #reactivi care au răspuns până acum apelului nostru: Miruna Runcan, Dan Burzo, Ana Tecar, Anda Pop, Bogdan Odăgescu, Raluca Sas & Dramaturgia Cotidianului, Asociația Colectiv A, P U N C H, Oana Mardare, Doru Taloș, Cătălin Filip și lista e deschisă.

________________

Cum funcționează?

Oricine poate împrumuta cărțile din bibliotecă, fără a fi nevoie de o legitimație specială.

Momentan, cărțile se pot împrumuta la evenimentele noastre cu public, când biblioteca este deschisă. Dacă doriți să faceți asta, solicitați asistența unuia dintre membrii echipei Reactor, pentru a vă prelua contactul și a vă înregistra în baza de date.

Se poate împrumuta o singură carte, pentru o perioadă de o săptămână, cu posibilitatea de prelungire.

În afara programului de evenimente, dacă doriți vizitarea bibliotecii și împrumutarea unei cărți, scrieți-ne un mail.

Cum puteți dona?

Dacă doriți să contribuiți la dezvoltarea bibliotecii, scrieți-ne un mail sau dați-ne un telefon. Primim cu drag orice credeți că își are locul în #bibliotecareactor.

Contact: Oana Hodade | oana.hodade@gmail.com | 0749222322

 

Către bibliotecă* »

 

*în curând

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *