web analytics

Reactor Cluj

BODY OF DEFIANCE


Body of Defiance

De Ana Cucu-Popescu
Regia: Raul Coldea
Cu: Alexandra Caras și Lucia Mărneanu
Scenografia: Liviu Bulea
Muzică: Magor Bocsardi

Vârsta recomandată: 16+
Durata: 70 de minute
Data premierei: 5 mai 2018
O producție Reactor de creație și experiment, 2018
Atenție: acest spectacol conține nuditate și scene care pot afecta emoțional.


 

Corpul tău e corpul tău sau e al altcuiva? Corpul tău e un vehicul sau eşti tu? Cine determină ce e frumos şi ce e urât? Oare valoarea ta, ca fiinţă umană, se rezumă la abilitatea ta de a te încadra în normele impuse de ceilalţi?
Două corpuri feminine şi o voce spun două poveşti ce, la prima vedere, par complet rupte una de cealaltă, dar care reuşesc să se completeze şi să dea naştere unui univers extrem de aglomerat şi colorat.
„Body of defiance” este rezultatul împletirii a mai multe medii artistice, de la fundalul audio, care nu numai că potenţează momentele scenice, ci oferă o cu totul altă narativă faţă de cea vizuală, până la picturalitatea conturată de elementele scenografiei, realizată de artistul plastic, Liviu Bulea, și de la elemente împrumutate din zona de performance art la scene ce se înscriu într-un tip de teatralitate convenţională.


 

Spectacolul a fost produs în cadrul proiectului  „Corp și discurs în media”, proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Această reprezentație face parte din proiectul „Reactor Lab”, un proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *