web analytics

Reactor Cluj

De ce îi e frică întunericului?


după texte de Adina Rosetti
Dramatizarea: Brîndușa Ban
Regizor: Diana Dragoș
Scenografia: Anda Pop
Video: Andra Salaoru
Distribuție: Raluca Mara, Alina Mișoc și Adonis Tanța
Spectacolul este o adaptare liberă după textele Adinei Rosetti din cartea ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură? … și alte 10 întrebări fantastice” publicată la editura Curtea Veche.
‘De ce îi e frică întunericului?’ este o poveste despre prietenie, despre depășirea fricilor și despre încredere. Cei mici vor fi purtați într-o lume colorată a vrăjitoarelor unde vor vedea cum e să cauți neîncetat când îți dorești ceva cu adevărat dar și cum e când cea mai mare frică îți poate deveni cel mai bun prieten.
Spectatorii se vor împrieteni cu Întunericul și vor învăța, alături de personajul principal, că adevărata magie constă în depășirea propriilor frici.


Recomandat copiilor: 4+
Durata: 50 min

 *Un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

BILETELE se pot achiziționa:
online:EVENTBOOK(click aici)
de la Librăria Humanitas Cluj, Strada Universității nr. 4.
 de la MiniREACTOR, cu o oră înainte de începerea spectacolului

ÎN CAZUL ÎN CARE REALIZAȚI CĂ NU MAI PUTEȚI AJUNGE LA SPECTACOL, PUTEȚI SCHIMBA BILETELE ELECTRONICE ACHIZIȚIONATE PENTRU O ALTĂ REPREZENTAȚIE. ACEASTĂ OPERAȚIUNE FIIND VALABILĂ CU 24H ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI.

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *