web analytics

Reactor Cluj

E ORA DE PĂPUȘI! / IT’S PUPPET TIME ! | un spectacol interactiv pentru întreaga familie, 4+

Ana Crăciun-Lambru folosește diverse tipuri de Teatru de Păpuși: Marionete, Păpuși cu tije (Rod Puppets), Păpuși pe Mână și Teatru la Masă (Table Top Theatre) pentru a crea scurte momente încărcate de emoție și umor și a dezvălui publicului mai mult din magia acestei minunate arte.
Printre protagonişti veţi avea ocazia să-i cunoaşteţi pe: Mot, marmota prietenoasă, Lola, dansatoarea iscusită, Hugo, omuleţul nedumerit şi pe Tigruţ, viermişorul acrobat.

Chiar dacă întârziaţi, veţi pleca extaziaţi!
Durata: 45’
Spectacolul este recomandat copiilor peste 4 ani si adultilor de orice vârstă! Ne bucurăm dacă vin și prichindei mai mici.

REZERVĂRI:
http://www.reservr.net/u/reactor

Prețul unui bilet: 9 lei pentru copii, părinți și bunici.

(2 locuri rezervate: 1 adult + un copil)

ATENȚIE! Biletele se ridica cu cel puțin 15 minute înainte de începerea spectacolului, după această oră locurile își pierd rezervarea.

Mini Reactor vă roagă să ștergeți rezervarea sau să ne anunțați în cazul în care nu mai puteți ajunge la poveștile sale. Operațiunea e la doar un click distanță (găsiți linkul în mailul de confirmare). Mulțumim!

16111735_10210070882822471_1616366698_n

 

 

 

 

 

____________________________________________

*** Cine este Ana Crăciun-Lambru?

O talentată domnișoară care a obținut diploma Master of Fine Arts in Puppetry în cadrul Puppet Arts Program la Universitatea Connecticut printr-o bursă Fulbright.
În timpul studiilor a fost implicată în numeroase reprezentații, proiecte și workshop-uri oferite de Puppets Arts Program, Ballard Institute and Museum of Puppetry și Connecticut Repertory Theatre. Deasemenea, a colaborat cu artiști ca Wyatt Cenac sau Keith Lockhart și Boston Pops Orchestra.
În Septembrie 2016 a reprezentat Statele Unite la World Puppet Carnival în Lodz, Polonia cu spectacolul ei Dust pentru care a primit premiul Best Actress. În prezent, Ana este implicată într-o serie de proiecte personale adresate publicului tânăr și adult, menite să aducă noi idei în spaţiul Teatrului de Păpuşi contemporan din România.

www.anacraciunlambru.com

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *