web analytics

Reactor Cluj

#filtruadonis: Dacă ar trebui să scriu tot, mi-ar trebui o viață în care să scriu și una în care să trăiesc.


În această stagiune, puteți urmări pe profilul nostru de Instagram cum arată Reactorul prin filtrul oamenilor care însuflețesc acest loc. În decembrie ne veți vedea prin filtrul lui Adonis Tanța, artist liric, creator, performer și actor, un om cu o energie molipsitoare și cu un univers particular care dă un plus de culoare Reactorului. 

 #filtruadonis


Salut, eu sunt Adonis și nu, nu au nicio legatură fața și corpul meu cu numele ăsta, deși cred că numele noastre ne definesc, totuși, într-un fel. În fine.

În mare parte sunt la repetiții sau la spectacole sau cu gândul la repetiții și la spectacole. Trebuie să fie destul de puternice lucrurile care mă pot distrage de la muncă, dar e clar că o cafea bună, somnul în plus sau cineva de care îmi place pot să mă câștige.

Totuși, înainte de orice, îmi doresc să fiu un om rezonabil sau foarte bun dacă se poate, restul lucrurilor oricum le fac.

Mă tot gândesc ce să scriu despre Reactor, aș avea foarte multe de zis. Sunt la Reactor de când s-a deschis, din prima zi am simțit că aparțin acestui loc și am și rămas pe aici, în unele perioade mai puțin, iar în perioada asta se pare că mai mult.

La Reactor am prietenii, poveștile, costumele, cafeaua bună (mă rog, am avut-o – aparatul de cafea a fost desființat pentru că nu se păstra curățenia) și tot ce mi-aș putea dori pe plan artistic. Acolo râd, mă enervez, am emoții, mă super-entuziasmez și mă simt în locul potrivit. Dacă aș primi fix acum un contract pe musical theatre la Londra (să zicem), nu m-aș duce ca să rămân la Reactor.

Închei prin a spune că am și o viață personală bogată, chiar am.


 

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *