web analytics

Reactor Cluj

#filtrusocol: All in


În această stagiune puteți urmări pe profilul nostru de Instagram cum arată Reactorul prin filtrul oamenilor care însuflețesc acest loc.

În luna iunie ne puteți vedea prin ochii lui Paul Socol, actor „din prima generație”, unic și special ca noi toți, dar un pic mai mult, un amestec sublim de umor-ironie-sensibilitate-sarcasm, o prezență inedită la Reactor pe care ați putut-o savura în spectacolele „Poker”, „Monstruoasa poveste a fecioarei care aștepta să răsară soarele sau Isterie”, „Panopticon”, „Refugii”, și pe care o puteți urmări în continuare în „Micul nostru centenar” și din 22 iunie, în spectacolul „Glorie”.

Vă invităm să îi urmăriți postările de pe Insta, cu hashtagul #filtrusocol.


Nu-mi aduc aminte bine. Nu-mi amintesc deloc exact, exact cum am ajuns la Reactor. Poate sunt bătrân eu, că nu a trecut așa de mult timp. Totuși, e posibil să mă fi adus Leta Popescu acolo. Știu că începusem să lucrăm la spectacolul „Poker”, dar eu eram într-o relație dubioasă cu teatrul. Și într-o relație și mai dubioasă cu o fată. Deci evident, într-o depresie constantă. Leta nu știa ce să îmi zică, Doru părea și el dubios, nu-l cunoșteam. Acuma îl cunosc și e tot dubios. Și chiar dacă am fost mereu copilul nemulțumit și obraznic din această familie, am fost de la început în casă, acceptat, tolerat și de ce nu, iubit. Și înainte să se strige: „OMG, clișeu, sirop! Socol, ce dracu vorbești?”, asta e, n-am vrut să scriu nimic. Nici nu e cool ce fac acum. În fine, despre ce vorbeam? Așa, Reactor. Follow me on Instagram. Hai, gata, că am repetiții. Pup.

 

 


 

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *