web analytics

Reactor Cluj

Harababura roz-albastră


❗ Vă anunțăm cu regret că reprezentația de la ora 12:30 se anulează din motive tehnice. Dar vă așteptăm cu drag la reprezentația de la ora 11.

 
de Dorina-Grațiela Aolăriți
dramatizarea: Ana Cucu-Popescu
regia: Kisó Kata Palocsay
scenografia: Forró Ágnes
distribuția: Raluca Mara, Cătălin Filip, Bianco Erdei și Paul Popa
afiș: Lucia Mârneanu
 
Harababura Roz Albastră este un spectacol pentru copii care ii poartă pe micii spectatori într-o lume nu foarte indepărtată de a lor, dar care e, totuşi, o lume în care şi cele mai neaşteptate dorinţe se împlinesc dacă sunt auzite de cine trebuie, o lume în care greşelile sunt încurajate, şi nu blamate, o lume unde învăţăm importanţa diversităţii. Participând la acest spectacol învăţăm că „important” nu e un cuvânt universal-valabil, că ceea ce e important pentru mine poate fi mai puţin important pentru altcineva, că lumea e plină de milioane de culori frumoase, care aşteaptă să fie descoperite şi că avem nevoie doar de puţină deschidere pentru a le vedea.
 
Recomandat copiilor: 4+
Durata: 50 min
 

BILETELE se pot achiziționa:
onlineBILETMASTER (click aici)
 de la MiniREACTOR, cu o oră înainte de începerea spectacolului
ÎN CAZUL ÎN CARE REALIZAȚI CĂ NU MAI PUTEȚI AJUNGE LA SPECTACOL, PUTEȚI SCHIMBA BILETELE ELECTRONICE ACHIZIȚIONATE PENTRU O ALTĂ REPREZENTAȚIE. ACEASTĂ OPERAȚIUNE ESTE VALABILĂ PÂNĂ CU 1H ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI.
 

 
*Un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *