web analytics

Reactor Cluj

HERO 2.0 – The Show of all Shows


Dacă nu crezi că ești cel mai bun actor, nu mai juca. Dacă nu crezi că faci cel mai bun spectacol, nu-l mai face. Dacă nu crezi că poți să fii selectat în program, nu aplica. Hero 2.0 vorbește exact despre asta. Nu e o problemă de credință, ci una de convingere completă și oarbă, aceea că Hero 2.0 ESTE spectacolul spectacolelor.

Tot ce le-a mai rămas pentru drumul lor înspre triumf sunt ei înșiși, umăr la umăr. Vid, lumină și doi actori. Eroi. Amândoi sunt eroi principali. Amândoi luptă, prin toate mijloacele, pentru locul lor în fața publicului. Fără compromisuri, trecând peste orice obstacol spre o creație superbă. O capodoperă.

Doi actori goi, dezbrăcați de tot în afară de dorința lor de a realiza Spectacolul Spectacolelor. Tema principala în Hero 2.0 este ambiția. Vorbim despre asta problematizând teatrul. Cum îl concepem, cum îl percepem, cum îl performăm. Meta-teatralitatea spectacolului este onestă și incluzivă. Cei doi performeri fac totul singuri. Acest modus operandi autentic și plin de umor devine un modus vivendi teatral.


Concept și performeri: Uroš Kaurin, Vito Weis
Dramaturgie: Katarina Stegnar
Video: Boris Bezić
Fotografii: Nada Žgank
Producător: Moment. (Slovenia)
Coproducător: Zavod EN-KNAP

Durata: 75 minutes
Vârstă recomandată: 15+
Spectacol în limba engleză


Preț bilet: Bilet întreg: 20 de lei / Bilet redus (elevi, studenți, pensionari): 12 lei

Bilete:  AICI


 

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *