web analytics

Reactor Cluj

78 0 May 14, 2014

La Cluj poți fi actor doar o dată pe lună

articol preluat din revista Yorick.ro

14 Mai 2014

Reactor, noul spaţiu cultural al Clujului, propune în această duminică, 18 mai, o premieră inedită, numită „Sub Reflector”. Distribuţia? Cetăţenii oraşului Cluj-Napoca… Începând cu ora 20.00, sub coordonarea lui Cristian Ban, va avea loc un spectacol interzis tinerilor sub 18 ani şi care îşi propune să răspundă la o întrebare simplă: Ce ascund străinii de care uităm înainte să ne dispară din vedere? De multe ori, povești incredibile, talente secrete și pasiuni uimitoare, este răspunsul realizatorilor.

iulia margineanu

„Sub Reflector” își propune să intermedieze o întâlnire între cetățenii Clujului, între cei aflați mereu în public, care au simțit măcar o dată nevoia să se urce pe scenă, și cei care își doresc să îi cunoască mai bine pe oamenii alături de care trăiesc în acest oraș. „Sub Reflector” va fi un eveniment lunar unic, cu alți participanți spunându-și povestea de la lună la lună.

De la un plutonier în rezervă cu talent muzical, la un inginer cu o pasiune pentru vechea artă japoneză Shibari sau la o casnică dansatoare, Clujul ascuns ne rezervă duminica aceasta o seară plină de surprize. Rând pe rând, vor intra Sub Reflector oameni ale căror pasiuni sunt reale, nelucrate, nealterate de sisteme educaționale, multe dintre ele prezentate pentru prima și, poate, ultima oară în fața publicului…

Foto: Cătălin Grigoriu

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *