web analytics

Reactor Cluj

LA PLASTICATTA


La Plasticatta este un spectacol de teatru muzical experimental care îmbină opera contemporană originală cu elemente de muzică pop, hip hop și dubstep.

Construit pe structura clasică a unei opere în trei acte, spectacolul aduce o critică consumerismului promovat în societate. Dacă timpul este împărțit între muncă și alte activități, momentele în care ne odihnim sau pur și simplu nu facem nimic sunt tot mai rare. Timpul liber presupune de cele mai multe ori să fim productivi sau creativi prin ce alegem să facem.

Pornind de la monotonie și manifestări ale rutinei în capitalism, spectacolul te invită în universul artificial al unui cuplu-model care se conformează standardelor de azi și care eșuează în construirea unei lumi perfecte.


Concept: Adonis Tanța
Dramaturgie: Petro Ionescu
Cu: Oana Mardare, Lucian Teodor Rus, Paula Maria Seichei și Adonis Tanța
Concept scenografie: Adonis Tanța
Prelucrare muzicală și pian: Linda Ianchiș
Producție muzicală: Tiki Horea

Vârsta recomandată: 14+
Durata: 80 minute
Data premierei: 16.05.2019
avanpremiera: 07.05.2019


Bilete AICI
Bilet cu preț întreg: 25 lei
Bilet cu preț redus (pentru elevi, studenți, pensionari): 15 lei


Acest eveniment este co-finanțat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.


 

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *