web analytics

Reactor Cluj

La un Metru de Tine | spectacol invitat


LA UN METRU DE TINE | spectacol invitat al Teatrului Ion Creangă, București

De Andrea Buzzetti
Regia: Andrea Buzzetti, Teatrul La Baracca-Testoni Ragazzi (Italia)
Mișcare scenică: Andra Burcă
Asistent de regie: Magda Coroiu
Distribuția:
Ea – Mădălina Dorobanțu
El – Tudor Morar
Cine e mic? Cine e mare? Ce e mic? Ce e mare?
Aceasta este o poveste care spune două povești.
Două persoane se întâlnesc, iar istoriile lor încep să se desfășoare. Pe măsură ce își petrec timpul împreună, încep, minut cu minut, să se cunoască unul pe celălalt și, ghidați de instinct, construiesc spațiul din jur, iar propriile lor puncte de vedere se transformă. Oricine își poate inventa propria poveste. Poate fi scrisă cu o privire, sau cu un gest, iar dacă este scrisă cu pasiune, povestea va schimba universul.
În acest spectacol fără cuvinte poezia mișcării predomină, iar spațiul versatil care se transformă în fața publicului va fermeca pe toată lumea, de la cei mai mici până la cei mari.
Recomandat copiilor 2+
Durată: 30 min

BILETELE se pot achiziționa:
onlineBILETMASTER (click aici)
 de la MiniREACTOR, cu o oră înainte de începerea spectacolului
ÎN CAZUL ÎN CARE REALIZAȚI CĂ NU MAI PUTEȚI AJUNGE LA SPECTACOL, PUTEȚI SCHIMBA BILETELE ELECTRONICE ACHIZIȚIONATE PENTRU O ALTĂ REPREZENTAȚIE. ACEASTĂ OPERAȚIUNE ESTE VALABILĂ PÂNĂ CU 1H ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI.
 

*Un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *