web analytics

Reactor Cluj

Mesaje din Cluj / lansare volum de benzi desenate


Am auzit cu toții poveștile despre poveștile nopților de petrecere clujene. Unii din noi chiar le-am trăit din plin. Totuși, cum arată acestea transpuse într-un volum de BD?

„Mesaje din Cluj” este un proiect comun a doi prieteni foarte buni din copilărie – Vlad Forsea și Olivia Sima – și o regândire a conceptului de roman epistolar. În loc de scrisori, sunt folosite SMS-uri. Timp de aproximativ un an, mesajele Oliviei (din Cluj) către Vlad (din București) urmează un oarecare curs logic. Sunt povestite petreceri, beții, absurdități si drame existențiale, iar ilustrațiile acestora sunt impresiile lui Vlad, care se afla la căpătul celălalt al firului.

Lansarea va fi însoțită de o expoziție a unei serii de fotografii Polaroid realizate de către Olivia pe parcursul celor 4 ani în care a locuit în Cluj.

_______________________________________________
Vlad Forsea (n. 1991 în Brașov) este un tânăr artist grafic care locuiește în București. Absolvent al Universității de Arhitectură și Design Ion Mincu, acesta este cunoscut mai ales datorită muncii sale de sub pseudonimul Nilu Crocodilu. A colaborat cu publicații precum Revista COMICS și LEX Comics și a expus la Salonul Internațional de Benzi Desenate de la Sibiu în 2014 și 2016.

coperta-02

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *