web analytics

Reactor Cluj

MIC SAU MARE?

spectacol de teatru pentru copii cu vârsta între 0 și 3 ani

Regia artistică: Nagy Viktoria

În lumea oamenilor mari sunt multe lucruri mărunte care pot părea uriașe unor bebeluși.Obiecte de zi cu zi ce unora le par banale, în universul copiilor ele pot deveni adevărate mistere ce așteaptă să fie descoperite.„MIC SAU MARE ?” le oferă celor mai mici spectatori ocazia de a pătrunde în lumea magică a teatrului, pe înțelesul lor. Atmosfera familiară în care sunt primiți, momentele artistice create special pentru ei și fundalul sonor atent selectat, sunt elementele care îi așteaptă pe copiii curioși să facă primii pași în lumea teatrului de păpuși.Trupa Arcadia vă invită la primul ei spectacol de teatru pentru bebeluși cu vârsta între 0 și 3 anișori.
 Cu: Andrei Fazecaș și Consulea Egyed
Regia: Nagy Viktoria
Scenografia: Csuri Emese
trailer: https://www.youtube.com/watch?v=1CTx5jMlZ14

__________________________________________________________________________________________

ATENȚIE! Biletele se ridica cu cel puțin 15 minute înainte de începerea spectacolului, după această oră locurile își pierd rezervarea.
Mini Reactor vă roagă să ștergeți rezervarea sau să ne anunțați în cazul în care nu mai puteți ajunge la poveștile sale. Operațiunea e la doar un click distanță (găsiți linkul în mailul de confirmare). Mulțumim!
Prețul unui bilet: 9 lei pentru copii, părinți și bunici
Mic-sau-Mare-370x525

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *