web analytics

Reactor Cluj

MIHAIL – UNPLUGGED FLASHES#SoundReactor

Fiecare concert cu Mihail înseamnă un experiment de interferențe pop-rock și punk-blues, hoinărind de pe o străduță pe alta. O poveste în plină transformare, în care Mihail, pe spinarea unei libertăți artistice, spusă cu flashes and dust, împuternicește acel vibe indescriptibil specific scenei.
Nu îți rămâne decât să planezi cu el, după prima secundă.

Mihail Sandu este un tânăr artist de aproape 25 de ani, originar din Republica Moldova, născut în Rusia. Proiectul muzical, “Mihail”, e made in Cluj, un ingredient imediat perceptibil care răscumpără orice alienări.
Urmează cursurile Universității de Arte și Design, unde se îndrăgostește iremediabil de potențialitățile etnografice locale și decide să adopte o viziune urban-ludică (precum pălăria pe care deseori o poartă, devenită o parte a imaginii sale publice de trubadur boem). Acest melanj se face vizibil și prin videoclipurile și mesajele care surprind basmul în parcursul zilnic, într-o arhitectură flexibilă a emoțiior.
Piesele pop-rock, cu nuanțe subtile de punk-blues, îl situează deasupra previzibilului și surprind constant. Acum Mihail lucrează, alături de Sergiu Socaciu, la primul său album.


Rezervări:
www.reservr.net/u/reactor/event/jrCH7NZoW9yRGW5H

Prețul unui bilet poate varia de la om la om.
15 lei – bilet
20 lei – bilet +

Teatru (in)dependent de bilet – o campanie a spațiilor culturale dependente de public

poster campanie in_dependent

 

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *