web analytics

Reactor Cluj

Povestea lui Bine-Rău


 
Spectacolul Povestea lui Bine-Rău este o adaptare după Alb-negru sau Trista poveste a prințesei din Cel Mai Mic Regat de Ana Ripka Rus.
Să ne imaginăm pentru o clipă că lumea e pictată în alb și negru. Fericirea doarme într-un sertar alb, tristețea, într-unul negru. Iubirea are petale albe, speranța – aripi albe, frica are umbre negre și tot așa.
În Povestea lui Bine-Rău, pe tărâmul Celui Mai Mic Regat, ne vom întâlni cu mica prințesă și prietenul ei, bufonul. Alături de ei vom afla toate răspunsurile despre lumea din jur, despre frumusețe, despre dezamăgire, despre emoțiile pe care nu le-am înțeles până acum. Și poate, pe parcursul drumeției pe acest tărâm, vom descoperi că e prea greu – și uneori nedrept – să împărțim lumea în doar două: bine și rău, alb și negru, când există atât de multe alte nuanțe care să ne bucure.
Și dacă nu putem vorbi doar despre bine sau doar despre rău, haideți să vorbim despre Bine-Rău!

de Ana Ripka-Rus
Dramatizare: Lorena Copil
Regizor: Cătălin Mardale
Scenografia: Oana Andreea Matei
Video: Paul Stroia și Radu Arieșan
Cu: Alina MișocOana NemeșBogdan Gontineac și Paul Sebastian Popa

 BILETELE se pot achiziționa:
 onlineBILETMASTER (click aici)
 de la MiniREACTOR, cu o oră înainte de începerea spectacolului
 
 ❗ ÎN CAZUL ÎN CARE REALIZAȚI CĂ NU MAI PUTEȚI AJUNGE LA SPECTACOL, PUTEȚI SCHIMBA BILETELE ELECTRONICE ACHIZIȚIONATE PENTRU O ALTĂ REPREZENTAȚIE. ACEASTĂ OPERAȚIUNE ESTE VALABILĂ PÂNĂ CU 48H ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI.
 
 

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *