web analytics

Reactor Cluj

reACTING JAM #1


  • 12970230_915354171912694_1310821140_o

 

Joi, 14 aprilie, ora 19:00

reACTING JAM #1

>>> tehnici de simulare a realității prin improvizație totală

Va invităm joi, 14 aprilie, să asistați la primul jam teatral organizat la spațiul Reactor. Un concept nou, coordonat de Paul Sarvadi – organizatorul festivalului de teatru studențesc SPOT Carei – care propune un antrenament extrem de util pentru orice actor sau student la actorie, o provocare pentru orice pasionat de teatru și o experiență surprinzătoare pentru cei ce stau în public.

Veți asista la un joc creativ și experimental, care caută să răspundă la o întrebare esențială: unde se termină viața și unde începe teatrul?

In distribuție: 10-12 jucători*, care vor primi instrucțiunile necesare pentru desfășurarea jocului cu doar câteva minute înainte de începerea acestuia.

Jam-ul produce continuu suprize și răsturnări neașteptate de situație. Nu se știe încotro evoluează și cât durează. Totul depinde de numărul jucătorilor, de dinamica și transformările poveștilor aflate în derulare. Nu există un scenariu prestabilit. Nu există convenții teatrale. Timpul și spațiul teatral dispar. Totul are loc în realitate. Jucătorii sunt ei înșiși.

Este o aventură comună prin care jucătorii își pot cunoște limitele și își pot îmbunătății aptitudinile, la publicul este sunt invitat să participe cu deschidere și curiozitate.

Intrarea liberă pe bază de rezervare:
www.reservr.net/u/reactor/event/CWtJmO0H7aRuEgVC

* Cine vrea să participe în calitate de jucător, se poate înscrie la: reactingjam@gmail.com

Data limită, 12 Aprilie, ora 19.00. Detalii prin telefon 0755 572 646, Paul Sarvadi.

Numărul jucătorilor este limitat!