web analytics

Reactor Cluj

Strada Baloanelor de Săpun nr.10 | spectacol invitat


 

cu și de: Andreea Ajtai

scenografia: Florin Suciu


Într-o lume agitată, gălăgioasă și mereu pe fugă, iau naștere cele mai fragile, cele mai jucăușe și cele mai misterioase baloane de săpun.

Pe o stradă. Ca oricare alta, Între blocuri, La numărul 10, Puf! Și iar Pufff! Apar și dispar cât ai clipi. Ce rămâne în urma lor? Sau mai bine spus, CINE rămâne în urma lor? Cum îl cheamă? Pfff, da’ nu vă spun aici, ci doar în spectacolul Strada Baloanelor de Săpun nr.10.


Recomandat copiilor: 3+ Durata: 40 min


BILETELE se pot achiziționa:

 online: EVENTBOOK (click aici)

de la Librăria Humanitas Cluj, Strada Universității nr. 4.

 de la MiniREACTOR, cu o oră înainte de începerea spectacolului

❗ ÎN CAZUL ÎN CARE REALIZAȚI CĂ NU MAI PUTEȚI AJUNGE LA SPECTACOL, PUTEȚI SCHIMBA BILETELE ELECTRONICE ACHIZIȚIONATE PENTRU O ALTĂ REPREZENTAȚIE. ACEASTĂ OPERAȚIUNE ESTE VALABILĂ PÂNĂ CU 24H ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI.


*Un proiect co-finanțat de Primăria și Consiliul Local Cluj- Napoca și de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *