web analytics

Reactor Cluj

TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME | spectacol invitat


  • Spectacol Iasi 1
  • 55
  • 41
  • DEPRESIE_420x594+5

3 & 4 NOIEMBRIE 2017 // ora 19:00

TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME

de Duncan Macmillan și Jonny Donahoe
CU: Denisa Nicolae
REGIA: Nicolae Constantin Tănase
SCENOGRAFIA: Adeline Bădescu

Spectacol în limba română.
Spectacolul este urmat de un Artist Talk – durata totală: 2 ore.

Sunt lucruri care îți înveselesc viața. Sunt lucruri pur și simplu minunate, pentru care merită să trăiești.O listă cu tot ce-i minunat în lume. Un reminder pe viață că bucuria poate fi gasită în lucruri aparent neînsemnate, dar care pot deveni minunate. Depinde din ce perspectivă privești lumea.

După selecționarea în cadrul Edinburgh Fringe Festival, în 2015, și în cadrul Festivalului Național de Teatru (FNT), în 2016, compania româno-britanică VANNER COLLECTIVE lansează cea mai recentă producție teatrală a sa, „Tot ce-i minunat în lume”, în cadrul unui turneu național.

Spectacolul TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME face parte din campania de awareness asupra depresiei și de destigmatizare la nivelul societății românești pe care VANNER COLLECTIVE a inițiat-o în 2017 alături de partenerii săi medicali: Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie, Depresiv.ro, Atlas Help și Asociația Equilibrium.

* Proiect co-finantat de AFCN si de catre UNITER, Institutie de utilitate publica, prin fonduri din timbrul teatral.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.


REZERVĂRI:

3 noiembrie: http://www.reservr.net/u/reactor/event/rUnMq4sIOslemsxM

4 noiembrie: http://www.reservr.net/u/reactor/event/UZc1gFU1U0d9xhbC