web analytics

Reactor Cluj

Vârsta 4. Pe ritm de LAMBADA


Filmul document – Vârsta4. Pe ritm de LAMBADA – a fost realizat de Roland Ibold și Alexandra Diaconu în timpul pregătirii și realizării spectacolului ”Lambada” . Proiecția va fi urmată de o discuție cu Alice Monica Marinescu, actriță și dramaturgă și cu Roland Ibold, antropolog vizual. Cei doi sunt colaboratori ai grupului de artă comunitară Vârsta4, grup format din rezidenți și artiști deopotrivă.

Filmul urmărește atât etapele realizării spectacolului, cât și relațiile și parcursul emoțional al unei munci artistice în contextul unei istorii comune de 10 ani.

„Lambada” este un spectacol de rememorare colectivă și explorare afectivă a perioadei post 1989 din pespectiva rezidenților de la Moses Rosen realizat în vara acestui an și care a avut premiera la Macaz Teatru Coop. în luna septembrie.

Echipa spectacolului: Iudit Ardeleanu, Vlad A. Arghir, Marius Armașu, Lippa Segall Barotti, Olimpia Segall Barotti, Constantin Băbălău, Mihaela Bîrlegi, Anuța Brill, Ioseph Cotnăreanu, Mișa Dumitriu, Paul Dunca, Monica Dunca, Margareta Eschenasy, Alex Horghidan, Matilda Iaroslavitz, Roland Ibold, Alice Monica Marinescu, Mihaela Michailov, Katia Pascariu, Marius Rădulescu, Nicolae Săvoiu, Maria Sgârcitu, Pompiliu Sterian, Dorotea Weissbuch.

un proiect initiat de grupul Vârsta4 impreuna cu Asociatia ADO si Macaz Teatru Coop.


Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile
Biletele gratuite se iau de aici: http://bit.ly/2K4v5CW


Spectacolul face parte din programul cultural „100 de ani de România. Trei istorii secundare”.

În contextul sărbătoririi unui secol de la „Marea Unire”, acest program va prezenta o serie de perspective complementare la discursul oficial: perspectivele acelor comunități sau indivizi care au contribuit la evoluția României, dar nu dintr-o poziție de putere. Se dorește astfel aducerea la lumină a unei serii de istorii alternative, care împreună să ofere o imagine mai complexă și mai nuanțată a trecutului nostru comun.

A doua serie de evenimente din cadrul programului „100 de ani de România. Trei istorii secundare” are loc între 14-19 aprilie și se va concentra pe tema „MEMORII”

Lista completă a evenimentelor >>> http://reactor-cluj.com/memorii/ 


Acest eveniment face parte din programul cultural 100 de ani România. Trei istorii secundare. Program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în aîntregime responsabilitatea beneficiarului finanțării

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *