web analytics

Reactor Cluj

ALL OVER YOUR FACE


 

ALL OVER YOUR FACE

Un spectacol de Botond Nagy

Cu: Paula Rotar, Denisa Blag, Ioana-Maria Repciuc
Scenografia: Valentin Oncu
Costume: Sorana Oltean
Coreografia: Știan Ionuț-Claudiu
Light Design: Erőss László
Coloana sonoră: Botond Nagy
Mentor: Sinkó Ferenc
Mulțumiri speciale: küb_beat

O producție Reactor de creație și experiment, în cadrul proiectului Fresh Start – rezidențe de creație, 2016
Recomandat: 16+


Am fi putut să facem un spectacol în care să vorbim despre violență, moartea unui întreg popor, despre dragoste și singurătate. Teme vaste. Și apoi am început să vorbim despre lucrurile mărunte ale vieții. Despre fricile, visele, familiile, bucuriile, poveștile de zi cu zi. Și, fără să vrem, am vorbit despre noi înșine.

Este un studiu pe tema tinereții, a relațiilor pe care le purtăm cu noi toată viața…povești din tinerețe cu o bătaie de inimă spre viitor, cu un vibe sau o liniște în prezent și totodată o revoltă împotriva decepției de viață. 

 Un livingroom. Niște microfoane. Un pahar de vin, paradă haute-couture. Sinceritate, libertatea clipei.  A spune povești. Dar ce, noi vrem neapărat să facem teatru?

„Haideți fetelor, dansăm, dansăm!” Sau doar Spune-mi că mă iubești…

(Botond Nagy)


 

Bilet întreg: 20 lei

Bilet studenți: 12 lei

ATENȚIE: Spectacolul folosește efecte speciale: stroboscop, mașină de fum, sunete puternice și nu este recomnadat copiilor, femeilor însărcinate, persoanelor cu epilepsie și celor cu pace-maker.

Spectacolul a fost produs în cadrul proiectului Fresh start – rezidențe de creație, 2016, finanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă pentru conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *