web analytics

Reactor Cluj

DOCUANIMAL


DOCUANIMAL

: Olga Macrinici
Dramaturgia: Olga Macrinici și Emőke Bodor

Cu: Andreea Ajtai, Oana Nemeș, Paul Sebastian Popa
Scenograf: Denisa Berceanu
Mentor: David Schwartz

O producție Reactor de creație și experiment, în cadrul proiectului Fresh Start – rezidențe de creație


Sunt animalele ființe inferioare oamenilor? Știm întotdeauna care sunt necesitățile animalelor noastre? Le acordăm suficientă atenție? Care este motivația noastră reală atunci când ne alegem un șarpe, o iguană sau un câine ca și animal de companie?

Acestea sunt câteva dintre întrebările la care spectacolul DOCUANIMAL încearcă să răspundă, surprinzând atitudinea și poziția oamenilor în relație cu animalele pe care le întâlnim în fiecare zi.

Realizat în urma unui proces de documentare, spectacolul s-a construit pe baza materialelor obținute în interviuri cu persoane a căror activitate implică direct animalele: medici veterinari, terapeuți, angajați la pet shop, instructori canini, biologi și activiști în domeniul protecției animalelor, precum și din poveștile oamenilor de lângă noi, a căror viață s-a schimbat odată cu apariția unui animal de companie.


Rezervări: www.reservr.net/u/reactor


Bilet întreg: 20 lei

Bilet studenți: 12 lei


Spectacolul face parte din proiectul Fresh start – rezidențe de creație, finanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă pentru conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *