web analytics

Reactor Cluj

GENUNCHII NOȘTRI SE ATING! (18+)


 


GENUNCHII NOȘTRI SE ATING! (18+)

după „Autorul” de Tim Crouch

regia: Cătălin Bocîrnea
cu: Balázs Bodolai, Cătălin Bocîrnea, Raluca Mara, George Sfetcu

traducere: Cristina Cincu
fotografii: Cătălin Grigoriu
afiș: Sergiu Lupșe
fotografii: Robert Puțeanu

durata: aprox. 80 min
date premierei: 17 ianuarie 2016

O producție Reactor de creație și experiment

ATENȚIE: Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 18 ani. Conținut violent.


”Un spectacol deosebit de solicitant, atât pentru actori cât și pentru spectatorii prezenți. Fiecare dintre replici este impărțită cu publicul, în așa fel încât întreaga poveste devine una despre intimitate și împărtășire. Fiecare trăire este dăruită publicului pentru a fi trăită. Actorii nu joacă, ei se joacă cu ceilalți, îi includ în joc.

O veritabilă încercare pentru Homo Ludens, pentru schimbul real, în mișcare, care se petrece pe parcursul întregii reprezentații. Da, bla bla bla….Da, bine! Nu scrie nimic de fapt! Nu-i așa?
În fine, nu o să vă ținem aici, legați de scaune pentru o oră și ceva. Puteți să ieșiți la baie, la o țigară. Puteți chiar să nu închideți telefoanele mobile.”

Ce facem cu spectacolul ăsta? Ceea ce facem cu orice proiect. Culegem viață, o cercetăm, apoi o teatralizăm pentru a o exprima. Căutăm…dar suntem oare pregătiți să ne asumăm efectele acestor permanente si detaliate căutări? Ne punem sentimentele sub microscop și vă aducem în povestea unei deformări: un autor, doi actori si un spectator își descoperă sub acest microscop propriile fragilități în fața infinitului zid clădit de către violența permanentă din jurul nostru. (Cătălin Bocîrnea)


 

BILETE: AICI

Bilet întreg: 20 lei
Bilet pentru studenți: 12 lei


 

„Avem o piesă de teatru fără actori în rol, fără poveste. Actorii ne povestesc despre pregătirea unei piese pe tema abuzului pe care noi nu o vom vedea, dar ne vom imagina ce ar fi putut fi, şi mai ales vom afla câte ceva despre preţul plătit de autor şi actori pentru a realiza spectacolul. Noi înşine ne vom întreba despre felul în care digerăm violenţa şi abuzul, devenite prin consum mediatic un fapt cotidian.”

Oana Cristea Grigorescu, Un alcoolic, un programator și Frida, Radio Cluj

 


 genunchi deplasare

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *