ANIVERSARE #10 / Noi și orașul

Detalii
AG
intrare liberă

16/03/2024 19:00
Concept performance: Raul Coldea
Performeri: Raul Coldea, Alina Mișoc, Doru Taloș, Tavi Voina
Master chef cină comunitară: Andrada Balea
Muzică: Socol

În 16 martie, sărbătorim 10 ani de Reactor așa cum știm mai bine: alături de voi, comunitatea care a crescut odată cu noi!

Începând cu ora 19:00, vă așteptăm la un performance semnat Raul Coldea –o explorare poetică a lucrurilor care s-au pierdut și a celor pe care le-am câștigat, în timp, în raport cu orașul. Ne uităm împreună la transformările orașului Cluj-Napoca și la felul în care ne raportăm la ele. Istoria recentă a Clujului se întrepătrunde cu o parte din istoria Reactorului. Ne amintim de acele momente care au un caracter unic, irepetabil, și sărbătorim împreună, noi și orașul.

Continuăm seara, de la 20:00, cu o cină comunitară, pe muzica bună pusă de Socol, în curtea Reactorului, căci vremea se anunță exact ce trebuie. Chef Andrada Balea pregătește un meniu variat, de la diverse spreaduri grecești la clătite coreene și ciocolată de casă. E loc pe masă să aduceți propriile rețete de bunătăți pe care vreți să le împărtășiți cu ceilalți.

Încheiem cu muzică, dans și voie bună w/ Socol – the socolled DJ. -> Participarea la cină & party nu necesită rezervare.*

Dress code: Fie casual, fie glam, sau chiar casual glam, un strop de sclipici, cookie points pentru elemente de culoare galbenă.


Performance creat în cadrul programului cultural „Metamorfic – procese colective”, co-finanțat de AFCN.

Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.