BALADELE MEMORIEI

Detalii
AG
120 min
Bilet reprezentație live: 30 / 20 de lei
Bilet live streaming online: 25 lei
Data premierei:
14/04/2019 19:00
Un spectacol de: Ionela Pop, Raul Coldea, Nicoleta Esinencu, Oana Hodade, Doru Taloș
Subiect: arhive personale
Gen: baladă politică
Atmosferă: imperfectă

Ionela Pop are 69 de ani, este pensionară și vine în scenă pentru a-și povesti propria istorie, precum și pe cele ale prietenelor și cunoștințelor ei. Astfel, se reconstituie în fața noastră o istorie alternativă, trecută cu vederea de discursul oficial.

Spectacolul aduce în prim-plan povești ale generației Ionelei legate de muncă, viață socială și viață personală. Dintr-o societate care invizibilizează și desconsideră tot mai mult persoanele de vârstă înaintată, se aud și vocile unor oameni care trăiesc cu speranța într-un viitor mai solidar.

Baladele memoriei documentează, arhivează și redă toate aceste narațiuni, urmărind felul în care ele au fost influențate de anii duri ai tranziției și de capitalism.

Spectacol produs în cadrul programului cultural „100 de ani de România. Trei istorii secundare”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Această reprezentație este prezentată în cadrul programului de evenimente Focus: Teatru Documentar, co-finanțat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și de Administrația Fondului Cultural Național.photo: Bogdan Botaș
photo: Bogdan Botaș
photo: Bogdan Botaș
photo: Bogdan Botaș
photo: Bogdan Botaș
navigate_before
navigate_next