EXEUNT

Detalii
14+
80 min
0 / 25 / 50 de lei
Data premierei:
22/05/2020 19:00
conceput și creat colectiv în aprilie/mai 2020
Regia: Bobi Pricop
Texte: Lavinia Braniște
Video: Dan Basu
Muzica: Eduard Gabia
Programare și suport tehnic: Mizdan
Cu: Bianco Erdei, Cătălin Filip, Oana Hodade, Lucia Mărneanu, Lucian Teodor Rus, Adonis Tanța
Subiect: deschis
Gen: videopoem performativ
Atmosferă: digital dream

Șase oameni așteaptă de mult timp, în locuințele lor, un viitor în care se vor putea întâlni și vor fi împreună. Singurătatea se adâncește și scoate la iveală nostalgii, anxietăți, frici. Însingurarea îi forțează să descopere noi moduri de exprimare, la care apoi vor fi nevoiți să renunțe.

Exeunt (lat. exeo – ei/ele ies, folosit frecvent ca indicație pentru ieșirea din scenă a unui grup de actori) va fi pentru ei ieșirea din intimitate. Drumul către un viitor împreună e o redescoperire a lumii, o călătorie de la o minte prăbușită în sine la o minte colectivă, un traseu la capătul căruia, într-un spațiu comun, componentele unui același organism se vor lega, rând pe rând, una de cealaltă.

Spectacol produs în cadrul programului cultural „Postuman. Abordări performative”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Această reprezentație este prezentată în cadrul programului de evenimente Focus: Decalaj. Narațiuni intergeneraționale, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național


navigate_before
navigate_next