ÎN SFÂRȘIT SFÂRȘITUL

Detalii
16+
110 min
Bilet online: 25 de lei
Bilet proiecție specială la Reactor: 30/20 de lei
Acest spectacol se va transmite online, preînregistrat. O proiecție specială va avea loc în aceeași zi la Reactor, pentru un număr limitat de spectatori.
29/09/2020 20:00
Text: Brîndușa Ban
Regia: Diana Dragoș
Scenografia: Gábor Zsófi
Asistență video: Doru Vatavului
Lumini: Cătălin Filip
Cu: Raluca Mara, Paula Rotar, Lucian Teodor Rus, Cosmin Stănilă, Adonis Tanța
Subiect: extincție
Gen: angoasă imersivă
Atmosferă: culty soundscape

Un cuplu tânăr așteaptă un copil. Un muzician la început de drum încearcă să supraviețuiască fără a-și trăda persona artistică. Un junker încearcă să evadeze în lumea subacvatică a peștelui său imaginar. Femeia ne aduce împreună, ne arată Adevărul și promite liniștea. Planeta se sufocă. Cel (inspiră) mai (expiră) periculos (inspiră) agent (expiră) patogen (expiră) este (expiră) Omul.

∇ Spectacolul folosește efecte speciale: stroboscop, mașină de fum, sunete puternice și nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate, persoanelor cu epilepsie și celor cu pacemaker.

∇ Personajele și situațiile din spectacol sunt ficționale și orice asemănare cu persoane din viața reală este întâmplătoare.

Spectacol produs în cadrul proiectului cultural „Corelații”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și de Primăria Municipiului Cluj-Napoca prin proiectul „Reactor 2020. Public și cadre de creație”

Această reprezentație este prezentată în cadrul programului de evenimente Focus: Corelații


foto: Bogdan Botaș
foto: Bogdan Botaș
foto: Bogdan Botaș
foto: Bogdan Botaș
foto: Bogdan Botaș
foto: Bogdan Botaș
navigate_before
navigate_next