MEMORIILE UNUI LOLO

Detalii
AG
80 min
0 lei
Spectacol invitat
- prezentare rezidență Fresh Start -
Regia: Mark-Cristopher Demeter
Dramaturgia: Alex Gorghe
Scenografia: Dragoș Moldovan
Coregrafia: Dominik M. Iabloncic
Muzica: Iulia Sinescu
Cu: Ileana Benec, David Drugaru, Ilinca Petra Meșter, Ioana Beatrice Tănasă

Lolo s-a combătut întreaga ei viață cu foamea de validare, lucru care nu i-a adus decât frustrări, au afundat-o în singurătate și în episoade depresive. După ce a murit, toate textele i-au fost găsite în caietele ascunse în subsolul casei: de la basmele pe care le scria la 7 ani despre prințese care-și dezamăgesc părinții până la poeziile criptice pe care le scria în ultima parte a vieții.
„Memoriile unui Lolo” e un spectacol pentru cei care nu pot dormi în unele nopți fiindcă se gândesc la momentele în care au fost penibili în clasa a 6-a. E un spectacol pentru cei care s-au gândit măcar o dată că tot ceea ce facem e doar pentru că vrem să fim plăcuți, să fim iubiți.


Spectacolul reprezintă rezultatul unui laborator de lucru de 2 luni în care cei 9 rezidenți au experimentat și au explorat metodele teatrului devised și performativ. Ideea spectacolului a luat naștere în urma discuțiilor și exercițiilor pe care participanți le-au făcut, fiind vorba de un proces colaborativ.
Spectacol produs în cadrul proiectului „Fresh Start. Ediția a VI-a”, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Eveniment cofinanțat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca prin proiectul „Reactor 2023. Conexiuni” și Uniter.