RAȚA!

Detalii
16+
80 min.
50 / 35 / 25 de lei
Premiera:
19/11/2023 20:00
De: Cleopatra Constantinescu
Regia: Dragoș Alexandru Mușoiu
Scenografia: Mihai Păcurar
Muzica: Radu Dogaru
Asistentă de regie: Irina Caraulă
Cu: Andrada Balea, Alexandra Caras, Ana-Maria Marin, Alina Mișoc, Paula Seichei
Foto și video afiș: Vlad Braga
Subiect: de la puf la pene
Gen: balet și poante
Atmosferă: fals ornitologică

Rața nu are de ales și pleacă de acasă. Rața ajunge la corporație. Rața trebuie să fie productivă. Rața se îndrăgostește de un cântător. Rața are o voce. Rața nu are curaj să cânte. Rața se autosabotează. Rața merge la petreceri în peșteră cu lilieci. Rața se auto-abandonează. Rața se scufundă și îngheață. Rața începe să construiască, nesigură. Rața își face un prieten. Rața alege. Rața își dă drumul în zbor.

Doar că nu e despre rațe, e despre oameni și despre maturizare – să știi că poți să alegi.

„Caut să vorbesc despre cum găsim forța să ne construim propria narativă. Fără să rămânem captivi în micul cosmos numit familie și fără să tot încercăm să evadăm din el.” (Cleopatra Constantinescu – autoare dramatică)


Spectacol produs în cadrul proiectului „Drama 5. Ediția a VIII-a”, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Eveniment cofinanțat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj și UNITER – Uniunea Teatrală din România.


RAȚA! – foto Roland Váczi
RAȚA! – foto Roland Váczi
RAȚA! – foto Roland Váczi
RAȚA! – foto Roland Váczi
RAȚA! – foto Roland Váczi
RAȚA! – foto Roland Váczi
navigate_before
navigate_next