#filtruana

#filtruana

În această stagiune puteți urmări pe profilul nostru de Instagram cum arată Reactorul prin filtrul oamenilor care însuflețesc acest loc.
În septembrie ne puteți vedea prin ochii Anei Cucu Popescu, care semnează, de-a lungul anilor, dramaturgia spectacolelor „9 din 10”, „Istorie subiectivă a fragilității”, „Body of defiance”, „Bucătăria Familiei Balaur”, „Despre Stele”, „Tărâmul de mijloc”.O lăsăm pe ea să vă zică povestea ei cu Reactor și vă invităm să îi urmăriți postările de pe Insta, cu hashtagul #filtruana.


Cred că nu mai lucrasem la un spectacol de vreun an. Avusesem tot felul de experienţe nereuşite: ba că nu ne-am înţeles la scenă, ba că am făcut un spectacol din banii noştri, care, guess what? Şoc! Nu se putea autosusţine din încasări. Ce să mai… starea mea generală era una de deziluzie, dezarmare şi dezamăgire.

Şi mă sună Leta. Şi mă întreabă dacă sunt ocupată. Numai ocupată nu eram. Şi apoi îmi zice despre ideea de spectacol care îi venise. Era amuzantă. Pe noi două mereu ne-a unit simţul umorului. Am zis „Da” fără să stau pe gânduri. Şi aşa am ajuns să facem din nimic „9 din 10”, prima producţie Reciproca-Reactor. Am lucrat atunci cu Oana, Hodică şi Lucia şi ţin minte că am râs mult la repetiţii şi ne-am distrat bine. Apoi a trebuit s-o înlocuim pe Lucia cu Doru şi am mai râs câteva ture.

Aproape 6 ani şi câteva premiere mai târziu, tot prin preajma Petofi Sandor 4 mă învârt. Şi nu cred că o să plec prea curând. Şi de ce aş pleca? Reactor e locul unde intru pe poartă şi ştiu că nu am cum să nu dau cu ochii măcar de un prieten.