#filtrucoco: Mai mult decât decor

#filtrucoco: Mai mult decât decor

În această stagiune puteți urmări pe profilul nostru de Instagram cum arată Reactorul prin filtrul oamenilor care însuflețesc acest loc.
În martie ne puteți vedea prin ochii lui Cosmin Stănilă, un colaborator drag nouă pe care îl prindem prea rar în proiectele noastre, dar cu care lucrăm luna asta la un nou spectacol. Deci pe lângă „Noi nu, niciodată”, din luna aprilie îl puteți vedea și în spectacolul-care-încă-nu-are-titlu, în regia Dianei Dragoș. Stay tuned să vedeți cum se adună decorurile și amintirile noi, luna asta în Reactor.

Vă invităm să îi urmăriți postările de pe Insta, cu hashtagul #filtrucoco.


„Ce fac cu Miracolul?”

„Du te rog astea din Umbra marelui plan

„Lasă (In)corect mai spre ușă.”

„Ce-i asta?”

„E Harababura.”

„Grijă la neoanele din Sushi!”

Cam așa se auzea la curățenia de acum câteva zile din podul în care sunt depozitate decorurile și recuzita. E amuzant să vezi câte universuri încap într-un pod. E și trist.

„Nu știu unde să punem astea, nu cred că se mai joacă.”

(Aproape) nimic nu se aruncă, totul se refolosește. Multe lucruri sunt păstrate doar pentru că ,,poate o să ne trebuiască”. Un fel de pungă cu pungi. Pungi frumoase, vopsite, unele destul de scumpe, toate cu personalitate.

„Nu pot să cred câte-am adunat”, zice Doru în timp ce cară o piesă mai grea de decor.

Aproape orice clasă de actorie visează la un moment dat să facă teatru împreună și după terminarea facultății. Să aibă ,,teatrul lor”. Poate din frică, poate pentru legătura creată în 3 ani de stat împreună, dar mai ales pentru senzația aia de copii mari care se joacă serios. De obicei visul ăsta se lovește de realitate și se împrăștie.

„Vaaai, ții minte?”

„Iooi, da!”

Podul e curat acum. Universurile stau în ordine. Se stă afară la țigară. În curte începe să fie destul de cald încât stai chiar dacă ești nefumător. Nu îți trebuie mult să îți dai seama că Reactorul a adunat mult mai mult decât decor în ultimii 6 ani.