#filtrumiși: Cu oamenii Reactorului

#filtrumiși: Cu oamenii Reactorului

În această stagiune puteți urmări pe profilul nostru de Instagram cum arată Reactorul prin filtrul oamenilor care însuflețesc acest loc. În decembrie contul este preluat de Alina Mișoc, actriță și prietenă dragă a spațiului. Alina a jucat la Reactor în spectacolele „Dispariția”, „Refugii”, „Love me tinder” și „(IN)CORECT”. La Mini Reactor, cei mici o pot vedea în spectacolele „Forme”, „De ce îi e frică întunericului?” și „Povestea lui Bine-Rău”.

Citiți mai jos cum descrie Alina relația ei cu Reactorul și urmăriți postările ei de pe contul nostru de Instagram, cu #filtrumiși.

foto cover: Doru Vatavului

Cu oamenii Reactorului m-am cunoscut mai bine la revelionul din 2014, iar în iunie 2015 am mers la un casting organizat de ei. În august, începeam să lucrez la primul meu proiect înafara facultății și primul proiect Reactor, „Dispariția”.

Tot aici, la Reactor/ MiniReactor am descoperit bucuria de a juca pentru copii, un public foarte pur, la care cel puțin pentru moment nu-mi doresc să renunț.

Pentru mine Reactor este a două casă. E locul în care revin de fiecare dată cu bucurie, care îmi oferă confort și libertate, unde simt că oamenii mă iubesc așa cum sunt. Locul de care mi se face dor și dacă nu am treabă, îmi fac, astfel încât să am un motiv pentru care să trec pe acolo și să iau pulsul. Știi că ești acasă atunci când ai lucruri personale puse bine într-un colțișor al tău de care poate doar tu știi. Și mai știi că ești acasă atunci când simți că un spațiu te încarcă cu energie imediat de cum ai intrat pe ușa.

Reactorul mi-a dat privilegiul de a aparține unui grup creator chiar înainte de a termina studiile, privilegiu pe care mulți dintre colegii mei actori nu îl au și trebuie să lupte mult pentru asta.

În decembrie, având în vedere că toate spectacolele se vor difuza online, voi încerca să vă aduc mai aproape de echipa Reactorului și să vă arăt omul din spatele artistului. Sper să aduc în prim plan și lucruri mai profunde despre membrii echipei, poate lucruri care le-au marcat copilăria, care i-au transformat în adulții de astăzi, lucruri drăgălașe ce i-ar emoționa cu adevărat sau ce i-ar enerva la culme, printr-o serie de mini podcasturi sub forma unor IGTV-uri pe contul de Instagram, cu #filtrumiși.