#filtruluci după #filtrudoru. Greuț

#filtruluci după #filtrudoru. Greuț

În această stagiune puteți urmări pe profilul nostru de Instagram cum arată Reactorul prin filtrul oamenilor care însuflețesc acest loc.

În luna mai vedem Reactorul prin ochii lui Lucian Teodor Rus, actor care e alături de noi din 2017, de când a participat la rezidența Fresh Start. În perioada asta, Luci lucrează la primul nostru performance online, pe care îl veți putea vedea foarte curând. Urmăriți postările lui pe Instagram, cu hashtagul #filtruluci.


Am primit o misiune foarte grea, vă spun sincer. Aceea de a mă ocupa de contul de Instagram al Reactorului după o lună de postări de succes ale lui Doru Taloș. Mă gândeam la un moment dat să pun poze cu mâncare și rețete, ar fi utile în perioada asta, dar e plin internetul cu așa ceva, iar adevărul e că știu să fac vreo 5 feluri, pe care le gătesc prin rotație, deci pică. Vă las, totuși, la final, o rețetă foarte simplă de supă cremă de ciuperci.*

Nu am nimic de spus despre pandemie. Nu am soluții, știu, ca și voi, că e bine să luăm toate măsurile pentru a ne proteja. Eforturile noastre de a menține o relație vie cu publicul continuă. Nu doar pe insta. Suntem în pregătire cu un performance, eveniment (încă nu am decis cum îl vom numi) regizat de Bobi Pricop, pe texte scrise de Lavinia Braniște, care va fi transmis live pe o platformă. Vă voi ține și eu la curent.

Nu mi-e foarte clar încă ce voi posta. Mă gândeam la poze fashion in fața porții pentru că mi-e dor să mă îmbrac de ieșit în oraș. Și stau foarte aproape de Reactor. Oricum ies destul de des să mă plimb pe Petőfi Sándor, în conformitate cu legislația. Adonis mi-a propus să fac scurte interviuri cu echipa Reactor, cred că voi merge mai mult pe varianta lui. Dar voi încerca să le pun întrebări incomode, stupide, habar n-am, ca să nu murim aici de plictiseală. Eu îmi voi da toată silința să fiu amuzant, dar n-am cum să ajung la nivelul lui Doru, deci nu vă faceți speranțe. Și mă gândesc să mai pun câteva poze din arhivă.

Despre cât de privilegiat sunt că fac parte din această echipă, de când m-am înscris la Fresh Start, nu vă mai povestesc pentru că devin prea sentimental. Dar e minunat.

Acestea fiind zise, vă aștept pe insta pentru a afla, în exclusivitate, secrete compromițătoare, tulburătoare despre membrii echipei.

Pupici,

Luci

*Călești ceapă și usturoi în unt, adaugi ciuperci (recomand sălbatice, le găsești la congelate), adaugi și cartofi, îi călești și pe ăștia cât vrei tu, apoi apă, un cub de supă, sare, piper, cimbru (nu exagera, are aromă puternică). Când au fiert cartofii, mai torni niște lapte, apoi blenduiești tot, adaugi smântână lichidă și e gata. Cu plăcere.