#filtruraluca: Let`s get closer!

#filtruraluca: Let`s get closer!

În această stagiune puteți urmări pe profilul nostru de Instagram cum arată Reactorul prin filtrul oamenilor care însuflețesc acest loc. În iunie, Raluca Mara ne spune secrete ale echipei Reactor.

Raluca e membră fondatoare a Reactorului și a lucrat alături de noi cu multă energie la fiecare proiect. În prezent, lucrează pentru un spectacol pe care îl veți vedea imediat ce se ridică restricțiile!

Urmăriți postările ei pe pagina noastră de Instagram cu #filtruraluca.


Let’s get closer!

Bună Reactor, vino mai aproape să îți spun un secret!

Bună Iunie, bine te-am găsit! Anul ăsta ești a mea și te împart cu Reactorul!

Bună, dragilor! Luna asta, vă iau cu mine într-un tur al Reactorului, un tur cu schepsis, un tur intim, un tur de scormonit prin Reactor.

Reactorul pentru mine nu mai e proiectul care a început în garsoniera mea de pe Emil Isac și în apartamentul Oanei și a lui Doru din Florești. Nu mai e nici numele ăsta cool, inventat de Doru în Insomnia, pe care mi l-a strigat Oana entuziasmată prin ușa de la baia barului. Nu mai e nici lista de rezervări la care mă uit cu un nod în stomac, să văd dacă se vor umple locurile. Nu mai e nici locul în care am jucat în primul spectacol de teatru horror. Nu mai e spațiul ăla mișto în care îmi fac meseria.

Pentru mine #Reactor sunt oamenii lui. Oamenii ăștia faini, ciudați, visători, complicați, uneori enervanți, talentați și proactivi care se adună aici și scot de undeva din ei, de acolo de unde se țin secrete lumile noi, tot felul de grozăvii. Ei sunt Reactor. Și Reactor mai sunt toți oamenii ăștia curioși, intrigați, distrați, emoționați, cu ochi mari, sceptici, revoltați, timizi, îndrăgostiți sau nu, care vin să vadă ce s-a mai pus la cale de către cei dinainte. Toți oamenii aceștia se amestecă, se suprapun, se distrează împreună, povestesc, mișună prin curte, prin sală, pe trepte, pe lângă pisică, peste tot. Doar dacă închizi ochii și îi asculți poți auzi Reactorul cum respiră.

Și m-a trăznit pe mine o idee. Cum ar fi un tur prin secretele Reactorului? Ce nu știm despre ce s-a petrecut… așa, intim, în fiecare bucățică de #Reactor?

Let’s get closer! Promit că am să-i descos pe colegii mei. Am să-i întreb: Ai un moment secret cu Reactorul? Ai plâns în baie? Te-ai îndrăgostit în curte? Ai leșinat la o repetiție? Ai adoptat un cățel? Ai avut un gând malefic? Ai dat cu capul de pragul de sus de la pod și ai tras o mega înjurătură? Ți-a venit să-ți iei câmpii? Ai urât în secret pe cineva? Ți-ai lipit nasul de geamul ușii de la intrare când nu te vedea nimeni? Te-ai simțit penibil? Ai furat o bere? Ai avut o revelație? Ai găsit un best friend? Ai cântat cântece patriotice rusești?

Am să scot de la ei câte un #reactorsecret și am să îl eliberez pe Insta! Așa, ca să fim cu toții mai aproape! Să o punem de o lună de secrete pe Instagram!

Dacă universul ne ține departe de Reactor, noi intrăm în el mai cu tupeu.

Am trezit un spectator și l-am pus să dea cu mopul! Mai apoi, ne-am mutat împreună. Era deschiderea spațiului, acum 6 ani și ceva și eram în mijlocul maratonului de momente artistice, așa, cam pe la 2 noaptea. Lucrurile din mintea mea care ar fi putut să meargă prost erau interminabile. Stăteam la pândă să văd care se materializează. Numărul unu a fost un spectator care a adormit în timpul concertului lui Fluidian. Mi se părea că nu e ok să îți adoarmă un spectator. În plus îl cunoșteam vag, eu îl chemasem. Îmi era o jenă… Numărul 2, a început să curgă apă din boilerul de la baie. Nu știu cum funcționa logica mea la ora aia, dar m-am dus frumos la om, l-am trezit și l-am rugat să mă ajute să strâng apa din baie. La câteva luni după asta, he became my boyfriend.

More of this on Insta! Keep close!