Ce facem „între timp”?

Ce facem „între timp”?

Dragi spectatori și prieteni,

A trecut aproape o lună de când spațiul nostru nu a mai găzduit evenimente pentru voi, de când nu mai au loc repetiții în studio, de când curtea noastră nu mai e animată. A fost și continuă să fie o perioadă dificilă pentru mulți dintre noi, dar încercăm să rămânem optimiști și solidari. De aceea am luat decizia de a avea grijă de noi și unii de alții, pentru a ne putea reîntâlni în siguranță cât mai repede.

Chiar dacă activitatea noastră nu mai e la fel de intensă ca înainte, vă asigurăm că noi continuăm să lucrăm. Continuăm să fim alături de comunitatea noastră de artiste și artiști și să o susținem prin mijloacele de care dispunem. Continuăm să ne gândim la publicul nostru, la lucrurile pe care i le putem oferi. Continuăm să căutăm soluții, când criza asta ne forțează să schimbăm perspectiva. Continuăm să fim creativi și să ne regândim spectacolele. Continuăm să ne pregătim pentru rezidențele Drama 5 și Fresh Start.

Proiectele noastre merg mai departe și din izolare. Unele au luat o pauză: noul spectacol de teatru regizat de Diana Dragos, pe un text de Brînduşa Ban, ar fi trebuit să aibă premiera în luna aprilie, iar MiniREACTOR se pregătea de repetiții alături de Dragoș Alexandru Mușoiu și Selma Dragoș. Alte proiecte urmează să își găsească o formă nouă și vor fi difuzate exclusiv în mediul online. În luna mai vom găzdui rezidența regizorului și prietenului Raul Coldea, în timp ce echipa coordonată de Bobi Pricop, alături de autoarea Lavinia Braniște, repetă deja, fiecare din intimitatea propriei locuințe. E un proces nou și provocator și pentru noi și abia așteptăm să vă dăm mai multe detalii.

Până atunci vă dorim multă sănătate, aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru!